12. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής 

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε!».

Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες εκτός Ρόδου, που δεν υπερβαίνουν συνολικά το ποσό των 200€ πριν την αποστολή των προϊόντων θα προηγείται επικοινωνία μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να ενημερωθείτε για το έξοδα αποστολής. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς θα δικαιούστε εντός 3 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ.

Παραλαβή προϊόντων

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή, (αν πρόκειται για αγορά υπολογιστή δικής σας σύνθεσης παραγγείλετε μέχρι τις 14:00) και η Eoscars αποστέλλει την παραγγελία σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών στις πόλεις Αθήνα και Ρόδο, εντός 3-5 εργάσιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και στα νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση

Η Eoscars για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας συνεργάζεται με ιδιωτικές μεταφορικές εταιρείες. Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες εντός Ρόδου είναι δωρεάν. Για τις παραγγελίες εκτός Ρόδου το κόστος των μεταφορικών είναι 4€ μέχρι 2 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό έχει κοστίζει 1€. Παραγγελίες άνω το 4 κιλών θα αποστέλλονται με μεταφορική εταίρια κατόπιν συννενόησης. Για το λόγο αυτό συνιστούμε πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας να μας αποστείλετε e mail στο info@eoscars.gr, προκειμένου να ενημερωθείτε ενδεικτικά για το κόστος των μεταφορικών.